Clipul pentru noua piesă Voltaj, ”Din toată inima”, filmat în fața a 100.000 de oameni

Clipul pentru noua piesă Voltaj, ”Din toată inima”, filmat în fața a 100.000 de oameni

Prezenți pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al verii, pe plajă, trupa Voltaj a ales să foloseasca în clipul pentru noua lor piesă 'Din toata inima', imagini cu publicul de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus.

Ca în fiecare an, la început de august, unii dintre cei mai buni artiști ai momentului s-au reunit la Europa FM Live pe Plajă într-o atmosferă senzațíonală. Peste 100.000 spectatori au fost, sâmbătă, 1 august, pe plaja imensă dintre stațiunile Venus și Saturn, în briza mării, iar membrii trupei Voltaj și-au dorit să păstreze această atmosferă într-un videoclip care vorbește despre România frumoasă, cu care ne mândrim.

Călin Goia și colegii lui au mai pregătit două surprize emoționante pentru audiența venită din toate colțurile țării: hitul lor 'De la capăt' a fost cântat în compania unui tânăr cu deficiențe de vedere, iar la finalul reprezentației lor l-au invitat pe scenă pe Moise Guran, realizator al emisiunii România în direct de la Europa FM, care a fost primul susținător al acestei piese pe drumul ei către Eurovision. Aflat pe scenă, Moise Guran a auzit cei peste 100.000 de spectatori cântându-i 'la mulți ani' fiului său pentru ziua sa aniversară, fiind profund emoționat.

În public s-au aflat și părinții lui Călin Goia care și-au dorit să trăiască experiența 'celui mai frumos public de la un spectacol din România', după cum artistul a mărturisit.

Credit foto: Dragoș Asaftei

Aflat la a patra ediție, concertul Europa FM Live pe Plajă i-a reunit anul acesta pe scenă pe Loredana, Smiley și trupele Holograf, Vama, VUNK și Voltaj.

Credit foto: Dragoș Asaftei

Credit foto: Dragoș Asaftei