Clipe grele pentru Oana Radu. Iubitul ei a fost atacat de un bărbat și are arsuri grave: „Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el…”

Clipe grele pentru Oana Radu. Iubitul ei a fost atacat de un bărbat și are arsuri grave: „Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el...”

Oana Radu trece prin momente de cumpănă după ce iubitul ei a suferit arsuri grave. Un craiovean a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecini, iar victimă i-a picat chiar iubitul cântăreţei. Alin este internat, iar artista se roagă neîncetat pentru el. Cei doi şi-au programat nunta anul viitor.

 

Oana Radu trece prin clipe grele. Iuitul ei, cel cu care urma să meargă la altar anul viitor, a avut un accident cumplit. Cineva a aruncat cu benzină pe el și i-a dat foc.

Incidentul îngrozitor a avut loc în Craiova. Potrivit presei locale, un bărbat îi terorizează pe oamenii din blocul din cartierul Rovine, unde acesta locuiește și este vecin cu iubitul fostei concurente de la Vocea româniei, Oana Radu. El a aruncat cu  cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecini și printre victime s-a afllat și Alin, iubitul artistei. Tânărul, în vârstă  de 32 de ani,  a fost dus de urgență la spital cu arsuri grave. De asemenea, mama acestuia a suferit arsuri la mâini.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el, şi are arsuri foarte grave! Rugaţi-vă pentru el vă rog din suflet !”, a scris Oana Radu pe contul ei de facebook.

Vecinii tânărului spun că el și Oana Radu urmează să aibă nunta anul viitor.

Bărbatul care l-a atacat este cercetat pentru tentativă de omor.

Citește și: