Clipe grele pentru familia Deliei Matache. Tatăl ei a fost operat, iar medicii i-au găsit o tumoră. Care este starea lui de sănătate

Clipe grele pentru familia Deliei Matache. Tatăl ei a fost operat, iar medicii i-au găsit o tumoră. Care este starea lui de sănătate

Clipe grele pentru familia Deliei Matache. Tatăl ei a fost operat, iar medicii i-au găsit o tumoare. Ion Matache s-a întors de la schitul de pe Muntele Athos unde s-a retras în urmă cu mai mulţi ani şi a trecut printr-o schimbare de look, renunțând la abrba de călugăr. Acum medicii i-au extirpat un rinichi după ce în urma investigaţiilor i-au descoperit o tumoră. 

 

Ion Matache a părăsit mănăstirea de pe muntele Athos în urmă cu o lună, din cauza problemelor medicale și a fost supus recent unei intervenţii complicate la rinichi, medicii descoperind o tumoră în urma operaţiei, potrivit Click.ro. Această operaţie se pare că el ar fi trebuit să o facă de mai mult timp. Mama artistei a fost cea care a făcut dezvăluiri despre operaţia fostului ei soţ, , deyvăluind că acesta a fost deja externat, dar aşteaptă rezultatul biopsiei.

Citește și: Incidente la Eurovision 2018. Unul dintre artiști s-a rănit la repetiții și a fost internat de urgență

S-a retras la mânăstire după divorț

„Din păcate, spitalul la care a fost el duce lipsă de paturi şi a trebuit să-l iau acasă. E foarte greu, pentru că trebuie pansat. Trebuie să fiu şi asistentă, şi bucătăreasă. Nu prea poate să se deplaseze, pentru că are o tăietură clasică, pe toată burta. A fost o tumoră acolo şi rinichiul a fost extirpat. Aşteptăm rezultatul biopsiei. Eu sper să fie bine, pentru că e pe picioare”, a mărturisit Gina Matache pentru Click.

Ion Matache, care s-a retras la mânăstire după divorțul de Gina Matache în 2005 a mai avut și alte probleme de sănătate. El a suferit mai multe operaţii în ultimii doi ani din cauza unor probleme la picior.

Citește și: