Clipe cumplite pentru o prezentatoare TV. A anunțat în buletinul de știri moartea propriei sale fiice

Clipe cumplite pentru o prezentatoare TV. A anunțat în buletinul de știri moartea propriei sale fiice

Angela Kennecke, o cunoscută jurnalistă și prezentatoare TV din SUA, a impresionat întreg mapamondul. Femeia a dat dovadă de o tărie de caracter ieșită din comun, anunțând în buletinul de știri moartea propriei ei fiice.

 

Și-a pierdut fiica de doar 21 de ani, Emily, care s-a stins din viață în urma unei supradoze de droguri. Însă, prezentatoarea Tv, angajată la un post tv din Dakota de Sud, Keloland TV,  a emoționat pe toată lumea până la lacrimi pentru  puterea de care a dat dovadă, vorbind în direct despre decesul propriei ei fiice. Femeia a recunoscut că a fost cea mai grea misiune din întreaga ei carieră.

'Pe 16 mai, fiica mea în vârstă de 21 de ani, Emily, a murit de supradoză. Niciodată nu m-am gândit că un membru al familiei mele va deveni parte din statisticile prezentate la știri. Nimeni nu se gândește la așa ceva', a spus Angela.

Citește și: Prințul Charles va fi nevoit să renunțe la titlul de rege! Motivul cumplit pentru care nu va putea urca pe tron. Prințul William este distrus

Fiica Angelei a murit de supradoză de droguri la 21 de ani

Angela Kennecke a făcut, de-a lungul carierei, mai multe materiale despre consumul de droguri și efectele devastoatoare ale acetuia.  Îndrăgita prezentatoare TV a acordat apoi un interviu celor de la CBS, în care a dezvăluit detalii despre drama prin care a trecut.

'Mi-am luat câteva luni libere, pentru a mă obișnui cu ceea ce s-a întâmplat și m-am gândit că nu pot lăsa această dramă să mă distrugă. În timpul carierei mele, am întrebat atât de mulți părinți – oameni care au trecut prin tragedii uriașe – și m-am gândit că și eu trebuie să vorbesc despre asta. Am o obligație să vorbesc despre această tragedie. N-am știu că fiica mea era dependentă de droguri. A fost un șoc pentru mine', a povestit Angela Kennercke, care speră ca, spunând povestea, să avertizeze alți părinți să fie mult mai atenți la comportamentul copiilor lor.

Emily Groth, fiica Angelei,  a ingerat o cantitate fatală de fentanyl, un drog sintetic. Statisticile spun că în jur de 46 de persoane mor zilnic din pricina unor supradoze.

Citește și: