Video inedit cu Meghan Markle, înainte de a deveni ducesă. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o în această ipostază!

Video inedit cu Meghan Markle, înainte de a deveni ducesă. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o în această ipostază!

Sâmbătă, Meghan Markle a împlinit 37 de ani. Nu a avut parte de nicio petrecere, ea participând în această zi, alături de soțul ei, prințul Harry, la nunta unui prieten bun al acestuia. A primit însă multe felicitări, una cu totul specială venind din partea celui care se ocupa de machiajul său, pe vremea când era actriță.

Daniel Martin, căci despre el este vorba, a postat pe Instagram un clip cu Meghan, provocată să mănânce cât mai multă zmeură într-un timp foarte scurt. Iar Meghan are o abordare extrem de jucăușă, ea punând câte un fruct pe vârful fiecărui deget. Apoi, repede-repede, în doar câteva secunde, culege zmeura de pe fiecare deget, râzând șugubăț.

Rezultă un clip extrem de amuzant, pe care era păcat ca fanii ducesei de Sussex să nu-l știe.

Daniel este și cel care s-a ocupat de machiajul lui Meghan în ziua nunții ei. Acesta a dezvăluit că Meghan rareori apelează la profesioniști pentru a o machia, preferând să se aranjeze singură, chiar și pentru evenimentele importante.

Meghan, ținută atipică la nuntă

Revenind la evenimentul la care a participat în weekend, Meghan a făcut furori într-o rochie atipică, asimetrică, purtând și pălărie, dar și niște pantofi cu toc extrem de subțire, imposibil de purtat de alte femei.

Meghan Markle, tinuta atipica la nunta

Ea și Harry au venit separat, el prezentându-se împreună cu alți cavaleri de onoare.

Anul trecut, de ziua ei, Meghan se relaxa împreună cu prințul ei, pe atunci doar iubit, în Botswana.

Vezi și Meghan Markle câștigă tot mai mult teren. Uite ce onoare îi face regina!

Citește și: