Așa se menține tânăr și sănătos! La 88 de ani, un actor celebru încă schiază

Clint Eastwood schiaza la 88 de ani

Actorul Clint Eastwood, încă activ pe plan profesional, e activ pe toate planurile vieții. Cine și-l imaginează stând pe canapea, în papuci, poate citind ziarul se înșală. Chiar și la vârsta sa înaintată, 88 de ani, acesta este încă foarte activ. Și modest, pentru că niciodată nu se laudă cu asta.

Într-un interviu recent, fiica sa Alison, întrebată cum își va petrece sărbătorile, a răspuns că va merge la schi împreună cu părinții. A fost momentul în care a fost întrebată dacă faimosul ei tată schiază încă, da fiind că pericolul unei fracturi, la această vârstă, e foatre mare. Apoi, nici mobilitatea nu mai e ca în tinerețe.

Răspunsul lui Alison a fost unul pozitiv, aceasta spunând că nu doar tată ei e într-o formă atât de bună, ci și mama ei. 'Mama are 87 de ani și încă joacă tenis. N-aș putea fi mai fericită decât atât, să petrec cu ei timp și să fie într-o asemenea formă bună'.

Când nu schiază, Clint Eastwood e ocupat să regizeze și să joace în filme. Următorul film în care va putrea fi văzut se numește 'Mule', iar în el va apărea inclusiv Alison, fiica sa.

Întrebat, recent, dacă are de gând să se pensioneze, actorul a răspuns că 'nu', că încă îl bucură foarte mult ceea ce face.

Vezi și Clint Eastwood a devenit bunic pentru a treia oară

Citește și: