Cleopatra Stratan nu mai arată deloc așa. Schimbare de look neașteptată

Cleopatra Stratan nu mai arată deloc așa. Schimbare de look neașteptată

Cleopatra Stratan uimește cu fiecare apariție a ei. Anul acesta va împlini 17 ani și pe zi ce trece se transformă într-o femeie și mai frumoasă. Însă, pentru cel mai recent videoclip al ei , ea a trecut printr-o transformare spectaculoasă și e aproape de nerecunoscut.

 

Frumoasa adolescentă a adoptat un look nou, pentru cel mai nou videoclip al ei, intitulat „Pupă-mă', pe care l-a filmat în Valencia, Spania. Cleopatra a renunțat la părul drept și și-a făcut bucle îndrăznețe. Acum artista  pare acum mult mai matură și pare greu de recunoscut.

 

 

Cleopatra Stratan s-a  născut în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesa, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghita, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are si propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. In iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima’, o poveste ce o prezinta pe Cleopatra Stratan intr-o alta lumina: desi trage dupa ea un geamantan, la fel ca in clipul „Ghita, ea nu mai este fetita cu ochelari si codite, ci o adevarata domnisoara. In Ajun de sarbatori, Cleopatra a colaborat cu Edward Sanda si au lansat „Cozonac’, o piesa perfecta pentru sarbatorile de iarna.

 

Citește și: