Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie. E continuarea lui ”Ghiță” și deja se anunță un hit. Vezi și cum arată acum fiica lui Pavel Stratan (Video)

Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie. E continuarea lui ”Ghiță” și deja se anunță un hit. Vezi și cum arată acum fiica lui Pavel Stratan (Video)

Cleopatra Stratan, cea care cu ani în urmă intra în Cartea Recordurilor, ea fiind cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, a lansat o nopua piesă, o continuare a hitului 'Ghiță'.

În clipul piesei 'Te las cu inima' apare și tânărul pe care Cleopatra îl aștepta la portiță, iar referirea la piesa 'Ghiță' se face prin versul: 'Ești ca un Ghiță, știi și drumul către portiță'.

Dacă cu ani în urmă Ghiță a lipsit complet din peisaj, în piesa cu pricina neputând fi văzut, acum el apare în clip și e un tânăr chipeș. Cleopatra și de această dată trage după ea o valiză, un lait-motuiv deja.

Anul acesta, Cleopatra împlinește 16 ani și este exact așa cum te-ai aștepta să o vezi: o adolescentă frumoasă, fină, extrem de feminină. Ca și în piesele lansate în copilărie, Cleopatra poartă bulinuțe, care încă o prind de minune.

Degajă însă multă încredere în ea șui are și de ce.

Primul album al Cleopatrei, „La vârsta de trei ani', a fost un succes răsunător, piesa ,,Ghiță' fiind vizualizată de peste 50.000 000 de ori pe YouTube. Câțiva ani mai târziu, când era tot o copilă, fiica lui Pavel Stratan se lansa și în Italia, Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic.

Vezi și Cleopatra Stratan avea doar 3 ani când a cucerit România cu melodia „Ghiță'. Acum împlinește 15 ani, iar transformarea este spectaculoasă

Citește și: