Nou cuplu la orizont. Justin Bieber clar a trecut peste Selena Gomez! Cine e noua lui iubită, celebră și ea

Justin Bieber are o noua iubita

Justin Bieber are o nouă iubită, după ani buni în care a format un cuplu cu Selena Gomez, cântăreață și actriță. Și aceasta e celebră, fiind vorba despre Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

Deși îl vedem și acum ca pe puștiul care era, cântărețul Justin Bieber a ajuns la 24 de ani. Și în sfârșit pare să fi trecut peste Selena Gomez. Acesta a fost văzut sâmbătă sărutându-se într-un parc din Brooklyn cu Hailey Baldwin, model. Apoi, cei doi au mers într-o vilă din Miami, unde au fost de asemeni fotografiați în posturi tandre, ce nu lasă nicio îndoială că formează un cuplu.

Justin Bieber tot recurge la foste

Cei doi mai au antecedente, întâlnindu-se în perioadele în care cântărețul și Selena Gomez luau 'pauze'. De fiecare dată, însă, au ajuns la concluzia că le e mai bine ca prieteni decât ca iubiți. Lucrurile par însă să fie diferite acum. TMZ i-a surprins pe Justin și Hailey săruntându-se și îmbrățișându-se pasional, fără teamă de ochii lumii.

Mai mult, cântărețul însuși a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apar el, dar și picioarele lui Hailey.

Presa mondenă a scris recent că Hailey se întâlnește cu Shawn Mendes, un cântăreț canadian de 19 ani. Hayley a negat însă, anunțând că e singură. Asta, chiar dacă, a spus ea, Shawn este foatre drăguț și un tânăr gentleman perfect.

Foto: Hepta

Vezi și Selena Gomez s-a ras pe o parte din cap. Ai avea curajul să te tunzi la fel? | FOTO

Citește și: