Ciorbă rusească de varză

Ciorbă rusească de varză

Pentru că este frig afară, deci este anotimpul perfect pentru ciorbe, m-am gândit să vă invit la o ciorbă traditională rusească. 

Ingrediente: ● 1/2 căpățână de varză acră ● 2 morcovi ● o ceapă ● o felie dintr-o rădăcină de țelină ● o rădăcină păstârnac ● o rădăcină pătrunjel ● un ou ● 150 ml smântână ● o linguriță cimbru ● o lingură ulei

Mod de preparare: 1. În oala de fiert se încinge uleiul și se călesc morcovii rași. 2. Se adaugă restul legumelor curățate și tăiate și varza tăiată fideluță. 3. Se acoperă cu apă, se pune cimbrul și se lasă la fiert o oră. 4. Se amestecă oul cu smântâna, se diluează cu zeamă din oală și apoi se toarnă înapoi și se amestecă

Loading...