CIORBĂ RUSEASCĂ

► Ingrediente
► o sfeclă roşie crudă
►o jumătate varză murată
►o ceapă
►3-4 roşii în bulion
►un ardei gras verde
►un cartof mediu
►1,5 l supă din cub concentrat de vită
►o legătură mărar
►3 gheme tăieţei
►50 g unt
►o lingură ulei
►sare

► Preparare:
1. În oala de fiert ciorba, se topeşte untul în ulei şi se pune ceapa tăiată mărunt. Se adaugă sfecla tăiată mărunt şi varza tăiată fideluţă. Se acoperă şi se lasă 10 minute.
2. Apoi se adaugă supa de vită, roşiile tăiate mărunt şi cartoful tăiat cubuleţe. Se presară sare şi se lasă la fiert aproximativ
50 de minute.
3. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se pun ardeiul tăiat fâşii sau cubuleţe şi tăieţeii.
4. Se trage oala de pe foc, se pune mărarul şi se aduce la masă.

Loading...