CIORBĂ DE LEGUME

► Ingrediente
► 200 g mazăre
► 200 g fasole verde
► 200 g porumb
► sare
► 200 g broccoli
► 2 cartofi
► o legătură ceapă verde
► 2 morcovi
► un ardei capia
► un ardei verde
► o țelină
► un litru suc roșii
► piper
► 2-3 frunze țelină
► o legătură pătrunjel
► 2 linguri ulei

► Preparare:
1. Se pun fasolea păstăi și broccoli să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scot în sită și se lasă să se scurgă. Broccoli se desface buchețele.
2. Se deschid conservele de porumb și de mazăre și se scurg.
3. Separat, se curăță restul legumelor, se spală și se taie cubuleţe sau fâșii și se fierb în apă cu sare, piper și ulei. După aceea, se adaugă fasolea, broccoli, mazărea și porumbul.
4. Sucul de roșii se clocotește, apoi se toarnă în oală. Se potrivește cu sare și se servește ornată cu pătrunjel și țelină.

Loading...