Alex Velea a părăsit Acces Direct. Uite cine-l va înlocui

cine il inlocuieste pe Alex Velea la Acces Direct

În urmă cu câteva zile apărea în tabloide vestea că Alex Velea nu va mai fi co-prezentator al emisiunii 'Acces Direct'. A luat prin surprindere pe toată lumea, dată fiind popularitatea de care se bucură artistul, mai cu seamă de când face pereche cu Antonia și de când e tătic.

Deși tabloidele au scris că Velea a fost dat afară, atât artistul, cât și colega lui de emisiune, Simona Gherghe, au susținut că timpul nu-i permitea acestuia să facă față cu brio și vieții de familie, carierei muzicale și cele în televiziune, motiv pentru care a trebuit să renunțe la una dintre îndatoriri.

Totuși, a fost o decizie neașteptată, oarecum bizară, în condițiile în care însuși Velea declara că revine la emisiune: 'Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri'.

Următoarea întrebare rămasă fără răspuns era cine îl înlocuiește pe cântăreț la pupitrul emisiunii. Iată că a apărut și răspunsul: Andrei Ștefănescu, cel care cânta în trupa Alb-Negru.

Andrei Stefanescu

De altfel, artistul face echipă bună cu Liviu Vârciu la mai multe show-uri ale Antenei 1, precum 'Te cunosc de undeva' sau 'Asia Express'.

Vezi și Antonia și Alex Velea se pregătesc să devină din nou părinți. Artistul a făcut anunțul neașteptat în direct la TV

Citește și: