Cine este noua iubită a lui What’s Up. I-a fost prezentată chiar de fosta soție: ”Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă”

noua iubită a  lui What’s Up

La jumătatea lunii august, cântărețul Whats Up anunța divorțul de Simina, cea care i-a fost manager, și cu care a avut o relație de 9 ani, concretizată printr-o căsătorie.  Recent, tot el a anunțat că iubește din nou, recunoscând că nici el nu se aștepta ca asta să se întâmple atât de repede.

Noua iubită a cântărețului este Alice Badea, iar presa mondenă scrie că tânăra este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

Mai mult, ea și artistul au colaborat în urmă cu un an, pentru varianta live a piesei „Doare, interpretată alături de o orchestră. Cea care i-a prezentat-o lui Whats Up este chiar fosta soție, Simina.

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând', au declarat apropiați de-ai artistului pentru click.ro.

Alice Badea a colaborat cu mai mulți artiști de top din România, printre care Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills.

În ceea ce o privește pe fosta soție, Simina, aceasta începe să se vindece după divorț, a mărturisit una dintre prietenele ei. În plus, e în mare formă, ea reușind deja să slăbească 20 de kilograme.

Vezi și Abia a anunțat divorțul și deja și-a găsit sufletul pereche. Whats Up, despre noua iubită: 'Sunt îndrăgostit. Nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede'

Citește și: