Cine este iubitul Vivianei Sposub, colega lui Cove şi a Adelei Popescu! Primele imagini cu cei doi împreună

Cine este iubitul Vivianei Sposub, colega lui Cove şi a Adelei Popescu! Primele imagini cu cei doi împreună

Viviana Sposub, noua colegă lui Cove şi a Adelei Popescu de la ‘Vorbeşte Lumea’, se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, din aceasta toamnă fiind co-prezentatore la îndrăgită emisiunea de la PRO TV și trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu un vlogger celebru.

 

Frumoasa brunetă, în vârstă de 22 de ani,  se pare că a început o relație cu celebru star-vloger de la iUmor, Ionuț Rusu, considerat unul dintre cei mai buni comedianţi de la noi.. Dacă până acum și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, cei doi nu se maia scund și deja se afișează în public.  Cei doi îndrăgostiți au fost suprinși de paparazzi unui tabloid în ipostaze tandre într-un mall din București.

Viviana și iubitul său, Ionuț Rusu au petrecut mai multe ore împreună în care s-au sărutat pasional și și-au exprimat afecțiunea unul față de celelalt.  De altfel, de la începutul lunii iulie, vedeta Iumor a început să posteze pe contul de Instagram filmulețe amuzante cu iubita lui.

Înainte de a deveni co-prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea de pe PRO TV, Viviana a prezentat rubrica meteo de la Observatorul de pe Antena 1. Însă, după un an, a luat decizia de a părăsi trustul Intact și a acceptat propunerea de a deveni cea mai nouă prezentatoare de la PRO TV.

Noua colegă a Adelei şi a lui Cove este prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. Viviana Sposub a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Viviana Sposub este pasionată de muzica, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani ca şef de promoţie. În liceu a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol.   Viviana are şi un canal de YouTube cu 15.000 de abonaţi.

 

Citește și: