Cine este iubita lui Tudor Chirilă, femeia care i-a adus pe lume doi copii. Imagine rară cu cei doi. Ce îndrăgostiți sunt

Cine este iubita lui Tudor Chirilă, femeia care i-a adus pe lume doi copii. Imagine rară cu cei doi. Ce îndrăgostiți sunt

Tudor Chirilă trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Iulia Mîzgan, iar cei doi și-au construit o familie foarte frumoasă, având împreună doi copii. Cu toate acestea, Iulia a încercat să stea cât mai departe de atenția presei, dar iată cât de frumoasă este jumătatea juratului de la Vocea României.

 

Nimeni nu şi-l imagina pe rebelul solist de la „Vama',  un familist convins. Însă,  în spatele firii lui nonconformiste, Tudor Chirilă (44 de ani) e un iubit şi un tată de nota zece. Acesta formează de șase ani un cuplu cu Iulia Mîzgan și au împreună doi băieței, iar cei doi par să se iubească pe zi ce trece mai mult. Drept dovadă, stau imaginile cu ei pe care Iulia le face publice pe contul ei de Instagram.

Tudor Chirilă și Iulia formează un cuplu de șase ani

Puține sunt ocaziile în care Tudor Chirilă (44 de ani), scump la vorbă când vine vorba despre viața personală, se lasă surprins în ipostaze intime, așa că această fotografie, care-l înfățișează extrem de îndrăgostit și de protector, este chiar o raritate. Iubita lui, Iulia Mîzgan, a pus imaginea pe pagina ei de Instagram, anunțând și locul în care a fost imortalizat momentul: Cuba, Havana, 2014'.

Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită'. Așa o descria Tudor Chirilă pe Iulia Mîzgan, în urmă cu ceva timp.

Imaginea postată de Iulia pe Instagram a fost realizată în Cuba, în anul 2014, şi ni-l prezintă pe Tudor Chirilă în timp ce îşi îmbrăţişează soţia şi o sărută pe obraz.

 

Citește și: