Cine este, de fapt, Speak și care este numele lui real

Cine este, de fapt, Speak și care este numele lui real

Speak și Ștefania au format una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express. Mai mult, ei au fost considerați și una dintre echipele favorite atât ale telespectatorilor, cât și ale concurenților. Însă, mulți nu știau până acum cine sunt cei doi.

 

Speak, pe numele său real  Ștefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău. El a devenit cunoscut pentru hit-uri precum „Lasă-mă-mi place’ sau duetul cu Delia,  „A lu mamaia'.

Cum s-au cunoscut Speak și Stefania?

Pe lângă faptul că este cântăreț  de muzică pop, Speak este  producător muzical și vlogger, dar și fost sportiv de performanță. El a jucat foarte mulți ani baschet și chiar a fost campion la juniori, însă a renunțat la sport pentru că reușea să câștige mai mulți bani din muzică.

Ștefania era dansatoare când l-a cunoscut pe Speak

Mulți îl știu pe Speak și ca pe fostul iubit al Adelinei Pestrițu. Cei doi au avut o relație foarte mediatizată și deși părau foarte îndrăgostiți, după doi ani și jumătate și-au spus „Adio', despărțirea lor luând pe toată lumea prin suprindere.

Așa a ajuns Speak să o cunoască pe Ştefania. La scurt timp după despărțirea de Adelina, Speak a lansat melodia „Libelula', iar în videoclip Ștefania a fost una dintre  dansatoarele sexy și a reușit să-i atragă imediat atenția lui Speak.

De atunci au rămas împreună, iar în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 10 ani,  cei doi se înțeleg de minune și vor să-și întemeieze o familie. Speak și-a cerut iubita în căsătorie în Asia Express, momentul fiind unul emoționant.

Ștefania, nume real Cristina Ștefania Codreanu, s-a născut pe 25 decembrie 1996,  la Galați, și acum este cântăreață de muzică pop si vlogger.

Citește și: