Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. Seară magică vineri seara la Pro TV, unde a avut loc finala Vocea Românie. Marele câștigător al serii a fost Bogdan Ioan, un arhitect din Constanța. El a reușit să cucerească  publicul și telespectatorii cu timbrul lui vocal aparte și cu prestațiile sale fără egal.

Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. În fiecare etapă, Bogdan a bucurat antrenorii și publicul cu timbrul lui vocal deosebit, dar și cu abilitatea de a face spectacol și de a se implica în totalitate în momentele pe care le-a adus pe scenă. Reprezentațiile lui au fost un mix perfect de sensibilitate și energie, iar piesele alese împreună cu Smiley l-au ajutat să demonstreze că poate aborda mai multe stiluri muzicale. Calitățile lui vocale au convins publicul că merită să câștige sezonul 8 Vocea României!

A fost unul dintre cei mai buni dansatori din țară

Bogdan are 28 de ani, este din Constanta însă a studiat Ahitectura la Iași.  A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani. La un moment dat a fost printre cei mai buni dansatori din țară. La 17 ani, a renunțat pentru că a pus facultatea pe primul loc.

Tatăl său lucrează în domeniul construcțiilor, ca inginer și l-a sfătuit să facă arhitectura.

Era cel mai mare fan Michael Jackson și a început să îi copieze mișcările. Apoi ambiția l-a făcut să își dorească să cânte ca el. În fiecare zi, repeta de la 7 seara  până pe la 2-3 noaptea. Încet, încet, a început să sune bine și impulsionat de către prieteni s-a apucat și de câteva ore de canto.

A fost devastat de moartea lui Michael Jackson

În noaptea în care Michael Jackson a murit, Bogdan a fost devastat. A plâns toată noaptea cu toate ca ziua următoare  trebuia să dea bacul la română.

A venit pentru facultate la Iași deoarece îi era frică că nu o să intre la București. Aici a fost descoperit de către baieții de la Opis Band care i-au propus să intre la ei în trupă. Membrii trupei l-au învățat să cânte corect. Împreună cu aceștia a făcut un spectacol tribut Michael Jackson. L-au organizat de două ori întrucât a avut succes mare în Iași. A fost foarte ușor pentru el deoarece știa pe de rost toate piesele plus coregrafiile.

Cu toate că a început cu acest stil, Bogdan și-a dorit întotdeauna să demonstreze că poate interpreta și piese din alte registre muzicale și a reușit să facă acest lucru la Vocea României.

În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreună cu Feli și În lipsa mea – împreună cu Smiley și de fiecare dată a ridicat publicul în picioare.

Citește și: