Cine este bărbatul cu care Thalia se iubește de 20 de ani! Care e secretul mariajului lor fericit

Cine este bărbatul cu care Thalia se iubește de 20 de ani! Care e secretul mariajului lor fericit

Thalia Sodi, cunoscută mai mult doar ca Thalia sau ca regina telenovelelor, cântă, este producătoare, mama, femeie de afaceri, dar continua să se afle în topurile musicale și în atenția publicului.

Nu degeaba este considerată una dintre cele mai talentate artiste din Mexic. Deși are în spate o carieră de 30 de ai, Thalia se pare că a reușit să îmbine cu succes viața de familie cu cea de cântăreață. Frumoasa artistă s-a măritat în decembrie 2000, la catedrala St Patrick din New York,  cu mogulul Tommy Mottola, fostul soț al cântăreței Mariah Carey. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, ei se înțeleg perfect și a fost un soț foarte înțelegător, susținând-o în toate alegerile ei. Thalia și Tommy s-au cunoscut, într-o noapte la New York,  prin intermediul lui Emilio Estefan, producătorul muzical al artistei și soțul celebrei Gloria Estefan.

Artista a povestit că Emilio tot îi spunea că ea și Tommy se potrivesc perfect, dar nici unul nu-l credeau.

Thalia și Tommy nici măcar nu voiau să se cunoască

Când Emilio i-a spus Thaliei de Tommy, artista mexicană a spus că o deranjează că e mai mare decât ea cu 22 de ani, că a mai fost căsătorit, în timp ce pe mogul îl deranja că Thalia este foarte cunoscută și văzuse deja cum e viața lângă un star. În ciuda faptului că erau sceptiți și deloc încântați să se cunoască, Emilio nu s-a lăsat și a făcut cumva ca cei doi să se vadă față în față și de aici totul e istorie, muzică și romantism.

 

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere,   simțind o chimie foarte puternică între ei. S-au căsătorit de aproape 20 de ani, au doi copii frumoși Sabrina Sakaë (12 ani)  și Matthew Alejandro(8 ani), și o căsnicie fericită.

 

Cei doi locuiesc în New York, în orașul unde s-au cunoscut și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Thalia și Tommy au în continaure sentimente foarte puternice și spun că secretul mariajului lor fericit e faptul că se respectă unul pe celălalt, își doresc aceleași lucruri, dar nu uită să fie atenți și la micile detalii din viața lor, cum ar fi să-și spună că se iubesc, să se surprindă cu mici surprize.

 

„Thalia, tu ești totul pentru mine, lumina mea, iubirea vieții mele. Acum 20 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat când te-am întâlnit și acum sărbătorim cea de-a 18-a aniversare. Dumnezeu să ne binecuvânteze familia și pe noi. Te iubesc până la sfârșitul timpului. Te iubesc pentru totdeauna’, a scris Tommy, în decembrie anul trecut când au sărbătorit 18 ai de căsnicie.

 

Citește și: