Christina Aguilera e euforică atunci când își face piercinguri. Are peste tot!

Christina Aguilera piercinguri

Cântăreața Christina Aguilera, cândva adolescenta rebelă a pop-ului, își redescoperă această latură. Vedeta, care la un moment dat avea 12 piercinguri, inclusiv în zonele intime, și-a făcut recent o nouă gaură în ureche, prilej cu care și-a amintit cât de mult îi place această senzație.

'Am uitat cât de mult îmi place să-mi fac piercinguri… sunt euforică… ma întreb ce ar mai trebui să fac din nou', a scris ea pe o rețea socială, postând o fotografie din timpul procedurii, resimțită ca fiind extrem de dureroasă de către unele persoane.

La un moment dat, Aguilera avea nu mai puțin de 12 piercinguri, inclusiv în zona genitală, limbă, buza inferioară și sfârcul drept. De altfel, unul dintre piercinguri, cel din zona intimă, a fost numit chiar 'piercingul Christina', fiind botezat după ea. A fost prima celebritate despre care s-a știut că și-a pus o bijuterie în zona intimă, în anii 90.

Însă vedeta, acum mamă a doi copii – Max, de 10 ani, și Summer, de 3 ani – s-a maturizat și a decis să renunțe la toate piercingurile, mai puțin unul. În 2004 declara: 'Mi-am scos toate piercingurile, cu excepția celui din sfârcul drept. Acela e pentru mine.

Mi-am făcut piercinguri când eram cu moralul la pământ. Durerea mă calmează'.

Aguilera, care arată mai bine ca oricând în prezent, este logodită de 8 ani cu Matthew Rutler, însă clopotele de nuntă se încăpățânează să nu bată. Acesta este tatăl fetiței Summer. Max este rezultat din căsătoria cu Jordan Bratman, terminată între timp.

Foto: Instagram

Vezi și Christina Aguilera fără machiaj e de nerecunoscut! A pozat așa fără nicio reținere

Citește și: