Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut. Artista a pierdut lupta cu kilogramele. Cum și-a făcut apariția pe scena concertului ei din Dublin

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut. Artista a pierdut lupta cu kilogramele. Cum și-a făcut apariția pe scena concertului ei din Dublin

Christina Aguilera a fost tot timpul una dintre cele mai apreciate cântărețe americane, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru silueta ei impecabilă. Însă, artista a ajuns acum de nerecunoscut. Ea a pierdut lupta cu kilogramele și aprcă de îngrașă și mai mult de la o zi la alta.

Christina Aguilera (38 de ani)  reușise cu greu să-și recapete silueta după cele două nașteri, însă pentru o perioadă scurtă. Artista a pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus și a ajuns de nerecunoscut. Aceasta și-a șocat fanii recent la un concert în Dublin. În ciuda faptului că pe zi ce trece ia și mai mult în greutate, artista pare că nu are de gând să-și schimbe garderoba de spectacol, care nu se mai potrivește deloc noii ei siluete XL sau  XXL.

Celebra cântăreață a apărut pe scenă într- un body metalic transparent și îndrăzneț,  care îi lăsa la vedere colăceii de grăsime de pe abdomen și pulpele groase. La un moment dat, ea și-a pus în talie și o fustiță de voal, însă ținuta nu a avantajat-o deloc, iar mulți fani au criticat-o pentru alegerea făcută, aceasta fiind considerată una dintre cele mai dezastroase apariții ale vedetei.

 

Christina Aguilera a mai avut probleme cu greutate și în 2012, la scurt timp după ce a divorțat de prmul ei soț, Jordan Bratman. Aceasta s-a îngrășat atunci nu mai puțin de 30 de kilograme, însă cu multă ambiție a reușit apoi să le dea jos.

 

Citește și: