Era ”terminat” și se simțea inutil, simțea că nu valorează nimic pentru nimeni, povestește el într-un documentar care urmează să fie difuzat în luna noiembrie a acestui an, intitulat ”A Head Full of Dreams”.

Despărțirea venea după 10 ani de căsătorie și doi copii – Apple, de 14 ani, și Moses, de 12. ”Mă simțeam complet fără valoare, un nimic pentru cei din jur”. Pur și simplu se simțea invizibil, un nimic, recunoaște el în documentar.

Nu se putea bucura de nimic din ceea ce îl înconjura. La un moment dat, ajunsese într-un asemenea punct încât colegii săi de trupă – Jonny Buckland, Guy Berryman și Will Champion, dar și managerul Phil Harvey – așteptau cu sufletul la gură, dimineața, un mesaj scurt de la el, doar ca să știe că este în regulă, practic, că trăiește. Știau că prin cap îi treceau cele mai negre gânduri și se simțeau neputincioși.

Atristul de 41 de ani admite că nu mai avea pic de încredere în el, ceea ce, în poziția sa, de solist al unei trupe mari, mereu pe scenă și în fața oamenilor, făcea ca situația să fie și mai dificilă.

Amândoi și-au refăcut viețile

Dar și în cazul său, la fel ca în oricare alt caz, timpul începe să vindece. A găsit tăria de a merge mai departe, iar în prezent formează un cuplu cu Dakota Johnson, vedeta seriei ”Fifty Shades”. Deși niciunul nu a confirmat relația, au fost dați de gol chiar de părinții ei, care au spus că îl adoră pe Chris.

Cât despre actrița din ”Shakespeare in love”, Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, aceasta deja s-a recăsătorit. S-a măritat recent cu Brad Falchuk, declarând că a decis să dea o nouă șansă mariajului.

Vezi și Prima fotografie de la nunta actriței Gwyneth Paltrow. Uite ce rochie de mireasă a avut!

Citește și: