Ingrediente

  • 600 g fasol roșie
  • o conservă mare de roșii în bulion
  • 1 kg carne tocată de vită
  • 500 ml supă de vită
  • 4 linguri ulei
  • 3 lingurițe boia
  • 2 lingurițe chimen
  • 3 cepe
  • 3 căței de usturoi
  • 2 lingurițe oregano
  • câteva picături de ss tabasco
  • sare
  • piper
  1. Cu o seară înainte de preparare, se pune fasolea la înmuiat. A doua zi se scurge.
  2. Se încălzește uleiul și se călesc ceapa și usturoiul. Se pune și carnea și se lasă 5 minute.
  3. Se adaugă fasolea, se amestecă, se pun restul aromelor, se potrivește de sare și piper. Se lasă 3 minute pe foc.
  4. Se pun supa și roșiile tăiate mărunt, se acoperă și se lasă 3 ore la fiert la foc mic. Se completează cu apă din când în când. Chilli cu carne se aduce la masă cu ardei iute.

Sursa foto:Shutterstock