Ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapă
  • 2-3 căței usturoi
  • 2 felii pâine înmuiate în lapte
  • 2 ouă
  • 4-5 linguri pesmet
  • verdeață, după gust
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:

  • 6-8 roșii cherry
  • 1. Carnea se trece prin mașina
    de tocat împreună cu ceapa
    și pâinea înmuiată în lapte și
    presată.
    2. Apoi, se adaugă usturoiul
    presat, verdeața și ouăle.
    3. Se amestecă, se potrivește
    gustul de sare și piper și se
    modelează chiftele care se trec
    prin pesmet și se pun apoi în
    tava mare a aragazului.
    4. Se ung cu o pensulă înmuiată
    în ulei și se lasă la cuptor
    aproximativ 40 de minute.
    Se servesc împreuna cu roșii
    coapte.

    Sursa foto:Shutterstock