Ingrediente:

  • 600 g carne tocată
  • o ceapă
  • 500 ml suc de roșii
  • 2 linguri pesmet fin
  • o lingură pătrunjel
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 400 g spaghete
  • 1. Carnea tocată se amestecă cu pesmetul și pătrunjelul tocat și, cu mâinile trecute prin apă rece, se modelează chiftele.
    2. Ceapa mărunt tocată se pune la călit 3 minute, în ulei și, când s-a înmuiat, se adaugă chiftelele. Se lasă să se rumenească.
    3. Se pun sucul de roșii, sare și piper, se acoperă și se lasă la fiert 30 de minute.
    4. Cu 10 minute înainte de a fi gata chiftelele se pun și pastele la fiert conform indicațiilor de pe pachet. Se scurg și se aduc la masă cu chiftelele în sos.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise