Cher a devenit fotomodel la 73 de ani. Artista arată spectaculos

secretul tineretii lui Cher

Despre Cher s-a scris în urmă cu trei ani că ar fi la un pas de moarte, dar legenda muzicii pop pare că și-a revenit complet, iar acum la 73 de ani arată spectaculos. Ba mai mult, cântăreața a devenit și fotomodel.

 

Cher nu doar că se află în continuare în turneu cu promovarea noului ei album, dar a devenit și fotomodel. Ea este imaginea noii colecții de primăvară -vară a brandului  DSquared2, alături de Hailey Baldwin Bieber și  Abby Champion. La cei 73 de ani, Cher arată spectaculos și parcă întinerește în loc să îmbătrânească. Artista a dat chiar ea vestea pe rețelele de socializare, unde a făcut publice mai multe imagini de la ședința foto, cât și clipul care poate fi urmărit  în Times Square.

În 2017, s-a scris că Cher a fost la un pas de moarte. Ea avea probleme mari din cauza virusului Epstein-Barr și a avut o infecție puternică ce i-ar fi afectat organele. Mai mult, se scria că artistei i-au cedat rinichii și că avea nevoie de un  transplant. Deși Cher nu a confirmat niciodată informațiile, la acea vreme, ea și-a petrecut o grămadă de timp prin spitale și era surprinsă de paparazzi tot mai slăbită.

De atunci se pare că și-a revenit complet. Anul trecut a fost în turneul „Here We Go Again' , iar pentru anul acesta a anunțat deja spectacolele din martie până în mai.

Cher  și-a lansat anul trecut cel de-al 26-lea album. E vorba despre „Dancing Queen', o compilație de reinterpretări ale marilor succese semnate de ABBA. Ideea i-a venit după ce a jucat în 2018  în musicalul „Mamma Mia! Here We Go Again' . Vocea lui Cher extrem de puternică se potrivește surprinzător de bine cu  stilul disco al suedezilor de la ABBA. În plus, cântăreața și-a lansat și propiul ei parfum.

 

View this post on Instagram

 

Im in Times Square !? Whats Next ? #D2SS20

A post shared by Cher (@cher) on

 

Citește și: