Chef Sorin Bontea e complet schimbat! Izolarea l-a transformat total: ”Fratele geamăn al lui Lenny Kravitz!”

chef sorin bontea transformat total

Izolarea ne-a schimbat în fel și chip. Mulți dintre noi ne-am trezit cu kilograme în plus, începe să iasă la iveală adevărata culoare a părului și câte și mai câte. L-a transformat și pe Chef Sorin Bontea, care e de nerecunoscut în prezent.

Dacă l-ai vedea pe stradă, ai trece pe lângă el neavând idee că te afli în așa companie selectă. Bucătarul vedetă are părul mult mai lung și creț.

El însuși a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu noul look. 'Nu știu dacă v-am spus că sunt creț', a scris el pe Facebook, folosind și niște hashtaguri ce îi dezvăluie umorul: 'RockStarWannabe' (rocker în devenire).

Fanii, deloc puțini la număr, au reacționat cu entuziasm: 'Tot minunat ești, Chef! Dar totuși, schimbă frizura!' sau 'Chiar îți stă foarte bine'.

Există și persoane atât de surprinse de noul look, că sunt convinse că vedeta poartă o perucă.

Unii îl compară pe Bontea cu Lenny Kravitz, iar alții cu Tom Jones.

După participarea la Asia Express, cota de popularitate a vedetei a crescut foarte mult. Asta se vede clar din comentariile fanilor săi: 'Am urmărit Asia Expres și în special pentru echipa Bontea și Lutifan, unde am descoperit în mod plăcut un Bontea cu mult umor, calm, cald și cu o rezistenta pe care nu am crezut ca o poate avea! Admirație!'.

Vezi și Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele declarații după ce au câștigat Asia Express. Mesajul emoționant al îndrăgitului bucătar

Citește și: