Chef Sorin Bontea a pierdut un pariu. Iată ce pedeapsă a dus la capăt!

Chef Sorin Bontea a pierdut un pariu. Iată ce pedeapsă a dus la capăt!

Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite', care va începe din această toamnă la Antena 1, i-a reunit pe cei trei simpatici jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care au și mai multă poftă de întrecere. Chiar și de pariuri.

Jurații concurează între ei și în pauzele de la filmări. Așa se face că într-una dintre pauze, chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au provocat nu la întreceri culinare, ci la un joc de poker. Odată masa instalată, miza jocului a fost și ea stabilită: cel care pierde trebuie să mănânce tot din prima farfurie care urmează la jurizare. Zis și făcut!

Nu i-a plăcut deloc, dar a mâncat tot

Ghinionul s-a instalat în tabăra lui Sorin Bontea, care, deși este pasionat de acest joc, a pierdut în fața colegilor săi și a trebuit să se țină de cuvânt: la prima jurizare de după pauză avea să se înfrupte cu tot ce găsea în farfurie, indiferent dacă îi place sau nu. Și, surpriză, chef Bontea a găsit sub cloș o farfurie plină cu quinoa, un aliment pe care acesta nu-l agreează deloc. În plus, conform spuselor chef-ului, mâncarea nu a fost nici gustoasă. Dar pariul e pariu, astfel că chef Sorin s-a achitat cu brio de promisiunea făcută.

Noul sezon „Chefi la cuțite' începe la Antena 1 luni și marți, pe 5 și 6 septermbrie, de la ora 20.30.

Credit foto: Antena 1