Așa nu l-ai mai văzut niciodată pe chef Florin Dumitrescu! Are părul lins. Întins cu placa. Soția nici nu mai vrea să-l primească acasă!

Chef Florin Dumitrescu si-a indreptat parul

Chef Florin Dumitrescu e ușor de recunoscut și ținut minte mai ales după zulufii săi, părul său cârlionțat fiind un fel de brand.

Tocmai de aceea, cei care au vizionat cea mai recentă emisiune 'Chefi la cuțite' au avut o supriză imensă atunci când juratul a apărut cu părul lins, drept.

În urma unei provocări pierdute în fața colegilor săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, chef Dumitrescu a trebuit să facă o schimbare de look, respectiv să-și îndrepte părul cu placa.

„Trebuie să-ţi îndrepţi părul! Dacă nu se încreţeşte la loc, ţi-l punem pe bigudiuri, a glumit chef Bontea în emisiune.

Zis și făcut și toată lumea a făcut ochii mari când l-a văzut pe chef Dumitrescu cu noul look. Printre hohote de râs, toată lumea a fost nevoită să admită că tot vechiul look i se potrivește mai bine.

În râsul general, Florin Dumitrescu i-a trimis soţiei lui o poză pe WhatsApp, cu noua frizură, iar aceasta a spus că nu îl primeşte aşa acasă.

Vezi și Nemulțumiri la Chefi la cuțite 2019! Chef Scărlătescu și chef Bontea, aspru criticați. Dezvăluirea neașteptată făcută de Silviu Nedelea: „Nu am să te iert ca bucătar'

Citește și: