Chef Cătălin Scărlătescu nu se lasă și continuă să slăbească. Ce promisiune i-a făcut Ginei Pistol

Chef Cătălin Scărlătescu nu se lasă și continuă să slăbească. Ce promisiune i-a făcut Ginei Pistol

Chef Cătălin Scărlătescu nu se oprește din slăbit. După ce a făcut pariu cu Gina Pistol, colega lui din emisiunea „Chefi la cuțite”, și a topit peste 30 de kilograme, ajungând la 90 de kilograme,  acum îndrăgitul bucătar a făcut o nouă promisiune.

 

Scărlătescu a dezvăluit că vrea în continuare să slăbească ca să fie pregătit de mare și să arate bine pe plajă. Acesta susține că  deocamdată continuă să mănânce light, în mod special, pește și legume, și se ferește de burgeri și alte mâncăruri grase. „Poate nu de 1 mai, dar pe 2 august voi avea pătrățele. N-am pus nici un pariu cu Gina Pistol, doar i-am promis”, a spus Scărlătescu.

Vedeta TV a precizat că își continuă regimul și o să meargă, în mod regulat,  la sală, începând de luna viitoare. „Am un prieten foarte bun, care e profesor de fitness, și slăbește și se îngrașă când vrea el. Și m-a convins și pe mine. Mi-a zis că neapărat să vin la sală. Mi-a promis, în mod solemn, că în patru luni de zile, voi avea pătrățele”, a spus Scărlătescu.

Citește și: Declarația incredibilă a unei femei din India: „Salman Khan este soțul meu”

Chef Cătălin Scărlătescu se apucă de sală

„Nu mă mai duc la club și mă apuc de sală”, a mai spus bucătarul.

 

Cătălin a explicat că a decis să-și schimbe radical stilul de viață, după ce medicul i-a spus că dacă nu se oprește din mâncat, va muri. El recunoaște că cea mai mare plăcere a vieții lui este tot gătitul.

„La un moment dat, medicul mi-a zis:  <<Scărlătescu, oprește-te că dacă nu te pierdem>>. Am zis: Gata! Trebuie să fac o schimbare totală, altfel nu se poate. N-am vrut să ajung mai repede, unde oricum o să ajung”, a mai spus juratul de la „Chefi de la cuțite”.

Vedeta din „Chefi la cuțite”  și-a scos din alimentație pâinea, dulciurile, carnea și alcoolul. Acesta mănâncă multe salate, pește,  legume și fructe. Legumele le consumă doar făcute pe grătar sau doar la cuptor, iar salatele le mănâncă fără ulei, stropite doar cu puțină zeamă de lămâie.

Citește și: