Chef Cătălin Scărlătescu e la Festivalul Scoicilor

Chef Cătălin Scărlătescu e la Festivalul Scoicilor

Acest week-end este unul dedicat preparatelor pe bază de fructe de mare. Iar Chef Cătălin Scărlătescu organizează în apropierea Capitalei cea de-a doua ediție a Festivalului Scoicilor.

Chef Cătălin Scărlătescu gătește personal midii la Festivalului Scoicilor, după o rețetă proprie. 'Îi aștept pe toți cei care nu au planuri de vacanță să vină la festival. Voi găti midii, așa cum am făcut și anul trecut, avem un decor special, aer curat și relaxare', a spus chef-ul, care se pregătește de ceva timp pentru acest festival pe care vrea să-l facă tradiție.

Îl ajută Ciprian Feghiuș (Hells Kitchen) și Don Baxter

Noutatea acestei ediții este că chef Scărlătescu s-a gândit să aducă îmbunătățiri meniului. 'Dacă anul trecut am gătit doar midii la ceaun, anul acesta voi face și rapane și stridii. Iar pentru cei cărora nu le plac fructele de mare voi pune pe masă cârnați delicioși pregătiți după rețeta mea', mai spune Cătălin. Chef-ul va avea și ajutoare în bucătărie, astfel că cei care vor ajunge la festival în acest week-end vor vedea la cratiță și fețe cunoscute.

'Ciprian Feghiuș de la Hells Kitchen m-a anunțat deja că va pune umărul la treabă alături de mine, dar și Don Baxter, care mi-a promis că va veni nu numai să mănânce, ci și să gătească. Pe lângă faptul că este un talentat creator de muzică – așa cum îi spun eu – Don Baxter vrea să devină și un bun bucătar. Așa că i-am spus că trebuie să simtă pe pielea lui cum e să gătești pentru o mie de persoane. Vom vedea la festival dacă va trece testul sau nu', mai povestește chef Scărlătescu.

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1