Chef Adrian Hădean aleargă în sprijinul copiilor

Chef Adrian Hădean aleargă în sprijinul copiilor

Cunoscutul chef Adrian Hădean va alerga pentru a cincea oară în sprijinul copiilor vulnerabili, beneficiari ai programelor Hope and Homes for Children.
Chef Adrian Hădean va îmbrăca în 15 mai, tricoul albastru la Semimaratonul București 2016, și va alerga pentru Team Hope, echipa de alergători ai Fundației Hope and Homes for Children. Pe lângă faptul că va alerga 21 de kilometri în cadrul competiției, Chef Adrian și-a propus să adune 4.200 de lei, câte 200 de lei pentru fiecare kilometru alergat, cu scopul de a susține programele de prevenire a separării copilului de familie.

”Cu toţii ne dorim să trăim într-o lume în care copiii au familii și sunt înconjuraţi de iubire. Dar viaţa ar trebui să fie mai mult despre a face și mai puţin despre a dori ca lucrurile să fie diferite. De aceea am o mare admiraţie faţă de munca echipei Hope and Homes for Children și sunt încântat să mă alătur mereu eforturilor lor de a construi o lume mai bună”, a declarat Chef Adrian Hădean, care și-a îndemnat și prietenii din mediul online să îl susțină.

Chef Adrian Hădean s-a alăturat pentru prima dată Hope and Homes for Children în anul 2014, la Maratonul Internațional București. Aceasta este a cincea competiție din țară și străinătate în cadrul căreia aleargă și susține cauza copiilor vulnerabili din România.
Înscrierile pentru ediția din acest an a Semimaratonului București sunt în desfășurare, în Team Hope, alături de Chef Adrian Hădean, putându-se înscrie alergători care vor participa la probele de semi-maraton, ștafetă și cursa de 10 km.

Credit foto: PR