Cheesecake cu zmeură

cheesecake cu zmeură

Pentru petrecerea de ziua mea nu îmi voi servi invitații cu un tort ci fix cu acest cheesecake cu zmeură! Ăsta este cheesecake-ul care îmi iese perfect de fiecare dată! 

Ingrediente pentru cheesecake cu zmeură:

● 200 g biscuiți sfărâmicioși
● 80 g unt

● o linguriță scorțișoară
● 300 g brânză de vaci
● 250 g mascarpone

● 150 g zahăr pudră
● 2 linguri suc de lămâie
● un pliculeț gelatină

● 300 g zmeură

1. Se topește untul. Biscuiții se mărunțesc, se amestecă cu scorțișoara și untul topit și răcorit și apoi se pun ca bază într-o formă de tort cu pereți detașabili. Se dă la rece până ce este gata umplutura.
2. Se prepară gelatina prin înmuiere cu apă. Brânza se mixează cu mascarpone și zahăr și apoi i se adaugă gelatina și sucul de lămâie și 200 g zmeură. Se amestecă cu delicatețe.
3. Se pune brânza peste baza de biscuiți, se decorează cu restul de fructe, apoi se dă la congelator 15 minute, pentru a se întări rapid, după care se poate servi. Se păstrează în continuare la frigider.

S-ar putea să vă placă și…

 

Loading...