Ingrediente:

  • 250 g biscuiți
  • 125 g unt
  • 1/2 linguriță nucșoară rasă

Pentru umplutură:

  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr
  • 2 linguri făină
  • 3 ouă
  • o fiolă esență vanilie
  • 250 ml frișcă lichidă

1. O formă rotundă cu pereții detașabili se tapetează cu hârtie de copt și se pune amestecul de biscuiți mărunțiți, nucșoară și unt topit. Se dă la rece.
2. Se bate brânza, apoi se pun zahărul și făina, ouăle, unul câte unul, și esența de vanilie. La final, se toarnă frișca lichidă.
3. Se pune amestecul peste baza de biscuiți și se lasă tava de cheesecake la cuptor pentru 55 de minute.
4. Se scoate apoi din cuptor și se lasă să se răcească complet în forma de copt. Apoi se scoate și se servește cel mai delicios cheesecake cu vanilie pe care l-ați servit vreodată!

Sursa foto: Shutterstock

Îți recomandăm și aceste rețete: