Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 300 g şuncă de curcan
  • 3 ouă
  • o legătură mărar
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • Pentru tavă:

  • o lingură ulei
  • o lingură făină
  • 1. Dovleceii se trec prin răzătoarea
    cu ochiuri mari şi se lasă
    10 minute să-şi lase apa.
    2. Şunca şi ceapa se taie mărunt
    şi apoi se amestecă cu dovleceii
    bine scurşi.
    3. Se bat ouăle cu sare şi piper
    şi apoi se amestecă cu restul ingredientelor.
    Se pune şi mărarul
    fin tocat.
    4. Se toarnă amestecul într-o
    tavă unsă cu ulei şi tapetată cu
    făină, se nivelează şi se ţine la
    cuptor pentru 35 minute. Se
    lasă să se răcească în tavă şi
    apoi se taie.

    Sursa foto:Shutterstock