Chec cu cacao şi nuci

Ingrediente:
►125 g unt
►200 g zahăr
►8 ouă
►20 g ulei
►215 g făină
►1/2 pliculeţ praf de copt
►60 ml lapte
►20 g cacao
►100 g nuci
►COAJA UNEI LĂMÂI
1. Zahărul, untul moale şi ouăle se freacă bine până ce se obţine o spumă. Se adaugă uleiul pe măsură ce se amestecă. Se pune apoi făina amestecată
cu praful de copt şi se continuă omogenizarea.
2. Se adaugă laptele, cacaua şi nucile uşor mărunţite, coaja de lămâie şi se obţine un aluat moale.
3. Formele de chec se ung cu puţin ulei şi se tapetează cu făină. Se pune aluatul în tăvi şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se scot şi se lasă să se răcească 5 minute înainte de a le scoate din tavă.

Loading...