CHEC APERITIV

► Ingrediente
► 6 ouă
► 2 legături mărar
► o legătură ceapă verde
► sare
► piper negru măcinat
► 100 g cașcaval ras
► 75 g unt
► 200 g piept de vită afumat
► 4 linguri făină
► hârtie de copt
► formă de cozonac

► Preparare:
1. Se taie pieptul de vită cubulețe și se curăță ceapa verde. Se spală și se toacă mărunt. Se încinge uleiul, se călește ceapa verde apoi se pune carnea şi se rumeneşte. 
2. Separat, se bat ouăle spumă, se amestecă cu cașcavalul ras, ceapa și carnea afumată. Se adaugă untul și, la sfârșit, mărarul și făina cernută. Se încorporează și se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.
3. Se bagă în cuptorul încălzit în prealabil și, după ce s-a rumenit, se feliază și se servește împreună cu alte aperitive.

Loading...