Charlize Theron a rupt tăcerea și a vorbit despre Brad Pitt. Formează sau nu un cuplu? Răspunsul a fost dat chiar de actriță

Charlize Theron a rupt tăcerea și a vorbit despre Brad Pitt. Formează sau nu un cuplu? Răspunsul a fost dat chiar de actriță

Despre Charlize Theron s-a scris că ar forma de anul trecut un cuplu cu Brad Pitt după ce au filmat împreună o reclamă. Cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori însă frumoasa actriță a spus acum adevărul despre relația cu fostul soț al Angelinei Jolie.

 

Superba blondă a vrut să lămurească lucrurile și a mărturisit că nu este implicată în nicio relație cu Brad Pitt. Este frumoasă, bogată și are o carieră de succes, însă nu are deloc noroc în dragoste. Charlize a precizat că este singură de 10 ani și că își dorește foarte tare să-și găsească pe cineva.

Charlize Theron a mai avut o relație cu Sean Penn

 

Charlize își promovează noul film „Long Shot', unde joacă alături de Seth Rogen, și a fost invitată în emisiunea Entertainment Tonight, unde a acceptat să vorbească și despre viața ei personală.

Ea a precizat că în mod șocant este singură și disponibilă să iasă la întâlniri. „Sunt singur de 10 ani și este o perioadă extrem de lungă. Cineva trebuie să-și facă curaj și să mă invite în oraș. Sunt șocant de disponibilă', a spus actriță, precizând că este interesată doar de cei care au curaj să o invite la o întâlnire. „M-a înțeles toată lumea', a mai spus Charlize.

 

Charlize a mai avut o relația cu Sean Penn cu care a format un cuplu din 2013 până în 2015, însă actrița susține că ultima ei relație de lungă durată a fost cea cu actorul Stuart Townsend. Cei doi s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare de la „Trapped' și s-au despărțit după o relație de 8 ani în 2010. În plus, ea a precizat că între ea și brad Pitt nu s-a întâmplat nimic.  „Zvonurile că ar fi format un cuplu cu Brad Pitt sunt false', a spus și un prieten al actriței pentru People.

Citește și: