La 5 ani de la despărțirea de Sean Penn, Charlize Theron face declarații șoc. De fapt iată cum au stat lucrurile între cei doi

charlize theron, despre relatia cu sean penn

În urmă cu mai bine de cinci ani, cuplul Charlize theron și Sean Penn era pe prima pagină a tuturor tabloidelor, grație notorietății celor doi. S-a scris că s-au logodit, că actorul voia să-i înfieze băiețelul, că erau la un pas de nuntă. Dar cum au stat lucrurie în realitate?

La 5 ani după ce cei doi și-au spus ”adio”, actrița originară din Africa de Sud a făcut ordine în zvonuri, într-un interviu. Invitată la The Howard Stern Show, Charlize Theron, întrebată despre relația cu Sean Penn, a replicat prompt: ”Nu am fost deloc la un pas să mă mărit cu Sean. Am ieșit împreună, da, am făcut asta”, a declarat actrița.

”A fost o relație, sigur. A fost una exclusivă, dar care abia a ținut un an”, a mai spus ea.

”Nici măcar nu ne-am mutat împreună. Nu intenționam deloc să mă mărit cu el, nimic de genul ăsta”, a mai afirmat vedeta, completând că zvonurile legate de logodnă nu au fost decât niște ”gunoaie”.

Charlize Theron a spus că măritișul nu a fost niciodată în plan pentru că, ea, acest aspect nu a fost niciodată important. De fapt, a spus răspicat că niciodată nu și-a dorit să se mărite.

Într-un interviu mai vechi, actrița mai spunea că nici nu s-a pus problema ca Sean să-l adopte pe Jackson, băiețelul ei de culoare. ”Nu e ceva ce se poate întâmpla în 18 luni. Nu poți să-i faci asta unui copil”, declara ea atunci.

Charlize mai are și o fetiță înfiată, tot de culoare, și a menționat că nu e deloc simplu pentru ea să aibă un iubit, pentru că are deja plină agenda.

Vezi și Charlize Theron povestește drama prin care a trecut când era doar o copilă. A fost de față când mama sa l-a împușcat pe tatăl ei

Citește și: