Are ce sărbători! Charlie Sheen face un anunț important: ”Fabulos!”

Charlie Sheen a sarbatorit un an de abstinenta

Puține persoane publice și-au recunoscut atât de sincer păcatele, așa cum se întâmplă în cazul lui Charlie Sheen, care și plătește din greu pentru ele, el fiind diagnosticat și cu HIV în urmă cu câțiva ani. 

Însă petrecărețul care nu se abținea de la nimic, droguri, alcool, prostituate, pare să se fi trezit în al 12-lea ceas. La peste 50 de ani, a luat-o în sfârșit pe calea cea bună. Actorul din 'Doi bărbați și jumătate', cândva cel mai bine plăti star de televiziune, a anunțat pe rețelele de socializare că tocmai a sărbătorit un an de când nu a mai băut.

Actorul a prezentat și dovada în acest sens – un medalion oferit de Alcoolicii Anonimi, care se dă la un an de abstinență. 'Asta s-a întâmplat ieri! Un moment fabulos în călătoria mea spre regăsire', a scris el pe o rețea de socializare.

Sheen a mai spus că e 'concentrat' în prezent pe a se ține departe de orice substanță care ar putea da dependență.

Vedeta, în vârstă de 53 de ani, a mai luptat cu o dată cu dependența, reușind să se țină departe de droguri și alcool timp de 11 ani. În final, însă, a cedat când a aflat că are HIV, în 2011. Patru ani mai târziu a recunoscut public diagnosticul.

Vezi și Charlie Sheen a împlinit 53 de ani. Un actor controversat, cu grave probleme de conduită. Știai că și-a împușcat o logodnică?

Citește și: