Înfiorător! Un actor din Seinfeld, mâncat parțial de vulturi. Rămășițele sale au fost găsite într-o râpă

Charles Levin din Seinfeld a fost gasit mort

La câteva luni de la dispariția tragică a actorului Charles Levin, cunoscut din serialul 'Seinfeld', presa britanică anunță că acesta a fost consumat parțial de vulturi, rămășițele sale fiind găsite într-o râpă.

În iulie presa scria că un cadavru găsit în Oregon se crede că este al actorului Charles Levin, care a jucat în multe seriale de televiziune, printre care și 'Seinfeld'. Nu se specifica însă în ce condiții a murit.

Actorul era dat dispărut de mai multe zile. Cel care a anunțat dispariția sa este fiul lui, în data de 8 iulie.

 Un telefon dat la poliție de un localnic a dus la găsirea cadavrului. A fost localizată mașina sa, un Fiat portocaliu din 2012, pe o stradă foarte puțin circulată. În mașină a fost găsit, fără viață, câinele actorului Boo Boo Bear, iar în apropiere a fost găsit și cadavrul.

În vârstă de 70 de ani, Charles Levin a jucat în seriale ca 'Alice', 'Hill Street Blues', 'Doogie Howser, M.D.', 'Night Court' și 'Seinfeld', populare în anii 80 sau 90.

A apărut, de asemeni, și în mai multe filme: 'The Golden Child', 'Annie Hall' sau 'This Is Spinal Tap'.

Vezi și Un creator de modă renumit a fost găsit mort la numai 39 de ani. Era putred de bogat și ar fi murit în timpul unei 'orgii cu droguri'

Citește și: