În interviul acordat în 16 septembrie, artistul povestrea că una dintre cele mai mari temeri ale sale era ca, după moarte, cei șase copii ai săi să nu se certe pe averea lăsată de el, în valoare de peste 145 de milioane de euro.

Pentru a fi sigur că așa ceva nu se va întâmpla, și-a luat măsuri de precauție de timpuriu. „Sunt 30 de ani de când mi-am făcut testamentul”, a explicat el. „Nu vreau să se bată pentru o lingură sau pentru o furculiţă, este ridicol şi este ceea ce se întâmplă adesea”, mărturisea el.

Vorbind despre moştenirea sa muzicală, Aznavour, cu 70 de ani de carieră în spate, părea împăcat: „Nu are nicio importanţă. Rămâne ceea ce rămâne. Mi-ar fi plăcut să rămână mai mult, pentru că asta ar aduce drepturi de autor copiilor mei”.

În timpul longevivei sale vieți, Charles Aznavour, pe numele adevărat Shanourh Aznavourian, a fost căsătorit de trei ori și a avut șase copii.

De la moartea atristului, Franța este în doliu. Palatul Elysee a anunțat că muzicianului îi va fi adus un omagiu natural vineri, însă familia sa a replicat că nu-și dorește o astfel de ceremonie.

Foto: Hepta

Vezi și S-a aflat cauza morții legendarului artist Charles Aznavour. Procurorul francez face dezvăluiri neașteptate

Citește și: