Chanel Iman e însărcinată cu primul ei copil, la numai două luni de la nuntă. Asta nu a oprit-o să pozeze sexy

modelul Chanel Iman e insarcinata

Unul dintre cele mai cunoscute modele ale momentului, Chanel Iman, e însărcinată cu primul ei copil, la numai două luni de când s-a căsătorit cu Sterling Shepard.

Vestea a fost dată de modelul Victorias Secret pe o rețea socială. 'Mama și tata abia așteaptă să te întâlnească', a scris modelul duminică, în ziua în care americanii au sărbătorit Ziua Mamei.

Chanel Iman și Sterling Shepard s-au căsătorit în martie, însă sarcina e cu mult mai mare. Până acum a fost ascunsă de haine largi, așa că nimeni nu a știut. Acum, modelul a pozat cu burtica la vedere, arătând că poți fi extrem de sexy chiar dacă ești gravidă.

Chanel și Sterling s-au căsătorit în 3 martie, în cadrul unei ceremonii romantice, la patru luni de când se logodiseră (în decembrie anul trecut).

Chanel a fost cerută de soție chiar în ziua în care împlinea 27 de ani. Atunci, vedeta a postat pe Instagram o fotografie sub care scria: 'O noapte plină de lacrimi de fericire'.

'Sunt mai mult decât entuziasmată să-mi petrec restul vieții cu tine! Ești sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, totul pentru mine! Abia aștept să fiu doamna ta!', mai scria ea atunci.

Modelul și fotbalistul american s-au cunoscut la o petrecere în noiembrie 2016 și au dezvăluit ulterior că s-au simțit atrași unul de altul instantaneu.
'Am mers la ea și i-am oferit o băutură și asta a fost tot', povestea Sterling despre cum a debutat relația lor.

Vezi și Încă un bebeluș în showbiz. O celebră vedetă TV a dezvăluit că este însărcinată. Tatăl este un artist cunoscut

Citește și: