Potrivit revistei Globe, la aproape trei ani de la moartea soțului ei, Rene Angelil, Cher este pregătită să-și ducă relația cu Pepe la un alt nivel. „ Ea este, în sfârșit, pregătită să renunțe la doliu și să înceapă să trăiască din nou”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

„Dion nu se aștepta să mai simtă ceva pentru un alt bărbat idn nou. Celine se simte din nou plină de pasiune și vrea să aibă timp să se bucure de ceea ce ea numește ultima ei șansă la iubire”, a mai spus sursa.

Celine Dion si iubitul ei, Pepe MunozSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Celine și tânărul dansator se simt foarte bine împreună. Cei doi adoră să comande mâncare acasă, unde petrec timp împreună dansând bossa nova sau salsa. „El este un romantic incurabil”, a mai precizat aceasta.

Citește și: Gemenii lui Celine Dion au împlinit șapte ani. Artista a făcut publice primele imagini cu ei

Celine Dion spune despre fostul soț că a fost dragostea vieții ei

Cei doi ar forma un cuplu din august, anul trecut, iar celebra artistă susține că este pregătită să se mute împreună și să-și facă planuri de viitor împreună, vorbind chiar și de nuntă. Ei au fost surprinși de mai multe ori împreună, luând și o cină romantică la Paris.

Pepe Munoz a vorbit recent într-un interviu despre relația lui cu Celine Dion, spunând că artista a fost mereu alături de el,  în toate schimbările pe care le-a făcut în cariera sau în viața lui, cântăreața a fost alături de el.  „De când a aflat că desenez, Céline nu a încetat niciodată să mă încurajeze și să mă ajute să-mi fac cunoscută munca. M-a dus în locuri magice … Mulțumită ei, am reușit să întâlnesc oameni pasionați și foarte talentați, cu care încă mai țin legătura”, a spus tânărul.

„Pot să mă bazez pe ea. Când simt nevoia să vorbesc cu cineva, ea este prima persoană la care apelez”, mai spune tânărul.

Pepe Munoz spune că muncă alături de un artist precum Celine este „ca un vis absolut”. ‘De când am început să colaborăm pentru concertele sale, am și uitat că am de lucrat. Totul este atât ușor, de familiar”, a precizat dansatorul.

Citește și:  Celine Dion a trecut peste moartea soțului ei. Se iubește cu un dansator cu 17 ani mai tânăr

Celine Dion a avut parte de o iubire cu adevărat ca în filme, alături de soțul și managerul ei, Rene Angelil, care a murit în luna ianuarie 2016, la 73 de ani, răpus de cancer. Aceasta a mărturisit într-un interviu emoționant că îi e greu să treacă peste moartea lui pentru că a fost singurul bărbat din viața ei, singurul pe care l-a iubit și pe care încă îl iubește și  se consideră în continuare măritată cu el.  În plus, ea a subliniat că nici măcar nu s-a sărutat vreodată cu un alt bărbat.

Mai mult, într-un interviu mai vechi, Celine a mărturisit că îi este greu să se vadă cu altă persoană pentru că iubirea pe care a simțit-o pentru soțul ei a fost una specială, pe care nu o va mai întâlni niciodată, spunând că el a fost singurul bărbat pentru care a avut ochi toată viața și care a învățat-o tot ce știe. „Rene este dragostea vieții mele”, a precizat artista.

Celine și Rene au împreună trei copii, gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 7 ani, și René-Charles, în vârstă de 17 ani.

Citește și: