Un bucătar-vedetă a murit subit, la numai 59 de ani. A fost jurat la MasterChef

Gary Rhodes a murit

La numai 59 de ani, bucătarul-vedetă Gary Rhodes, celebru datorită emisiunilor MasterChef și Hell’s Kitchen, a murit subit.

UPDATE: Decesul a survenit în urma unei căzături, când Gary Rhodes s-a lovit la cap. Totul s-a întâmplat după o cină în familie, în casa din Dubai a vedetei. A fost imediat dus la spital, dar, din păcate, s-a stins. Familia sa făcut publică această informație, pentru a pune capăt speculațiilor. 

Anunțul a fost făcut de către familia sa, astăzi: 'Familia Rhodes anunță cu multă tristețe moartea iubitului soț, tată și frate, Gary Rhodes.

Gary a murit marți seară, 26 noiembrie, la vârsta de 59 de ani, cu iubita lui soție, Jennie, la capul său'.

Gary se afla împreună cu familia în Dubai, unde lucra într-un prestigios hotel. Echipa cu care lucra a deplâns moartea sa, numind-o nu doar 'o pierdere pentru industrie', ci 'pierderea unei adevărate legende culinare'. În plus, se mai arată într-un mesaj transmisă de aceasta, Gary era 'o ființă care inspira și un prieten foarte iubit'.

Cu patru zile înainte de a muri, lui Gary i s-a făcut rău, în timp ce filma pentru un show culinar. Filmările au fost întrerupte, iar chef-ul a mers acasă, pentru a se reface. Patru zile mai târziu a murit 'din cauza naturale', a anunțat poliția.

Gary, care a cunoscut celebritatea după participarea, ca jurat, la MasterChef și Hell’s Kitchen, variantele britanice ale emisiunilor, se mutase în Dubai în 2011. În plus, acesta a participat și la MasterChef-ul american și a avut o emisiune de succes, 'Rhodes Around Britain'.

În Marea Britanie, dar nu numai, era o adevărată vedetă, participând inclusiv la Strictly Come Dancing.

Vezi și Doliu la Hollywood: A murit un actor din 'Tânăr și neliniștit'. Avea 88 de ani și suferea de cancer

Citește și: