Celebrul cântăreţ Patrick Bruel este acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul cântăreţ Patrick Bruel este acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul cântăreţ Patrick Bruel este acuzat de hărțuire sexuală și exhibiţionism . El a fost interogat de Procuratura franceză, fapte petrecute în data de 9 august, în Porticcio, Italia.

 

Presupusa victimă, o maseuză în vârstă de 21 de ani dintr-un hotel din Corsica, nu a prezentat un denunţ oficial, dar a relatat faptele procurorului de pe această insulă mediteraneeană, ceea ce a motivat deschiderea unei anchete preliminare.

 

Faptele ar fi avut loc pe 9 august, când artistul a avut programat un concert în Ajaccio. Acesta s-a cazat la hotelul Radisson Blu din Porticcio, a precizat procurorul, confirmând o informaţie publicată de cotidianul Le Parisien.

Fapta a fost semnalată pe 13 august, de o maseuză în vârstă de 21 de ani, care nu a dorit să depună plângere. Femeia spune că pur şi simplu a dorit „să semnaleze fapte şi un comportament deplasate” ale cântăreţului.

Potrivit mărturiei sale, la 13 august, ea a venit în cabina artistului cu puţin înainte de un concert pentru a-i face un masaj.

Ea a precizat că Bruel a insistat să se dezbrace şi a fost foarte insistent cu ea, cerându-i să-i maseze zonele intime. O relatare pe care cântăreţul o contrazice. El a recunoscut că nu a vrut să poarte lenjerie intimă, dar a dat asigurări că în niciun moment nu a existat vreo intenţie sexuală din partea sa.

Procuratura va continua interogatoriile pentru a determina dacă a existat vreun delict sexual.

Mai multe persoane din anturajul tinerei maseuze au fost audiate, acestea susţinând buna reputaţie a acesteia şi afirmând că tânăra a fost foarte marcată de cele întâmplate.

La rândul său, directorul hotelului Radisson Blu de Porticcio a declarat că tinerei „i-a fost foarte greu să-şi reia activitatea şi să o exercite în mod normal”.

 

Citește și: