Celebrul bucătar Assaf Grani vine la „Chefi la cuțite”

Celebrul bucătar Assaf Grani vine la „Chefi la cuțite”

Assaf Grani, deținătorul unui restaurant considerat unul dintre cele mai bune șase localuri noi din Londra și jurat la 'Game of Chefs' din Israel, este invitatul special din această seară al lui Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.
După etapa preselecțiilor la „Chefi la cuțite', astăzi competiția se încinge și toți concurenții care au primit votul de încredere al juraților întră în etapa testărilor, ultima selecție înainte de formarea celor trei echipe care îi aruncă pe jurați în luptă. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au și un invitat special: unul dintre cei mai renumiți chefi din Israel, Assaf Granit, o adevărată celebritate în țara sa și nu numai, deținător al unui restaurant considerat a fi unul dintre cele mai bune șase localuri noi din Londra și, de altfel, jurat la 'Game of Chefs' din Israel.

Probele la care vor fi supuși concurenții în etapa de testare sunt pe măsura pretențiilor chefilor din platou: această etapă le va pune la grea încercare tehnica de gătit, inventivitatea, rapiditatea, dar și talentul. Fie că vor avea de trecut probe apparent banale, precum tocatul legumelor, fie că vor avea de gătit farfurii convingătoare, concurenții au o miză foarte mare: trecerea de această etapă îi va duce într-una dintre cele trei echipe coordinate de jurați. Și pentru aceștia din urmă etapa este una foarte importantă pentru că fiecare trebuie „să pună ochii' pe cei mai buni oameni pe care îi vrea în echipa pe care urmează să o pregătească. Iar alegerile nu sunt ușoare, mai ales că în joc se află renumele lor. Care e componența celor trei echipe, ce incidente au loc în bucătărie, ce comentarii au chefii, se va vedea de la ora 20.30 la „Chefi la cuțite', pe Antena 1.

Credit foto: Antena 1

Chef Scrlătescu, Chef Bontea, Gina Pistol, Assaf Grani și Florin Dumitrescu

Credit foto: Antena 1 (Adrian Manolache)