Celebrul actor și regizor Dan Chișu se însoară la 63 de ani. Cine l-a convins să renunțe la burlăcie

Celebrul actor și regizor Dan Chișu se însoară la 63 de ani. Cine l-a convins să renunțe la burlăcie

Celebrul actor și regizor Dan Chișu se însoară la 63 de ani. Acesta va merge la altar cu actrița Alina Chivulescu, cunoscută publicului larg din sitcomul „La bloc'.

 

Conform reporterilor Antena Stars, cei doi au depus deja actele necesare căsătoriei la primărie, în București. Cei doi amorezi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, unde şi-au plâns fiecare pe umărul celuilalt şi de atunci sunt de nedespărţiţi.  Deşi nu şi-au făcut publică relaţia cei din jurul lor spun cu mâna pe inima că Dan Chişu şi Alina Chivulescu sunt mai îndrăgostiţi ca niciodata, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce alte probleme i-au descoperit medicii la inimă lui Florin Busuioc. Doctorul care i-a salvat viața actorului a dezvăluit tot

Dan Chișu și Alina Chivulescu au mai avut o relație și în urmă cu 20 de ani

Dan Chișu, care a format în trecut un cuplu și cu Mihaela Rădulescu, și Alina și-au reluat povestea de iubire după 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut când erau tineri, iar veşnicul burlac' s-a îndrăgostit rapid de frumoasa actriță, în ciuda diferenței de vârstă, de 20 de ani. Cum, însă, nu erau, probabil, pregătiți pentru o relație de lungă durată, cei doi au pus, brusc, punct legăturii.

Alina și-a găsit însă din nou fericirea în brațele celebrului actor, după divorțul de omul de afaceri, Mihai Cuptor, care s-a însurat cu verișoara ei.

Alina Chivulescu, devenită extrem de iubită pentru rolul Bella din serialul La Bloc',  s-a reîntâlnit cu Dan Chișu  pe platoul de filmare al filmului #Selfie' în 2014, iar flacăra iubirii s-a aprins din nou între ei. Astfel, cei doi și-au mai dat o șansă, iar frumoasa actriță l-a convins pe marele actor să renunțe la burlăcie.

Dan Chisu, unul dintre cei mai cunoscuți regizori și producători de film de la noi din țară, a trecut, anul trecut,  prin momente dificile.  El a fost în Franța,  unde a fost operat pe cord deschis. Intervenția a avut loc într-o renumită clinică medicală. Dan Chișu este renumit și pentru relațiile lui cu femei frumoase și celebre, printre care și cu Mihaela Rădulescu și Manuela Hărăbor.
Citește și: