Va deveni din nou mamă la 45 de ani. Mai are patru copii cu un artist celebru

Va deveni din nou mamă la 45 de ani. Mai are patru copii cu un artist celebru

Heidi Klum este un fotomodel de succes, iar acum, la 45 de ani, se pregătește să devină mamă pentru a cincea oară. Frumoasa blondă și logodnicul ei  mai tânăr cu 17 ani, Tom Kaulitz se pare că se pregătesc să devină părinți.

 

Cei doi se pregătesc de nuntă, însă acum au început pregătirile și pentru venirea primului lor copil. Cel care a dat-o de gol Heidi Klum că este însărcinată este designerului Wolfgang Joop. Acesta a 'scăpat' această informaţie într-un interviu cu televiziunea RTL.

Heidi şi Tom n-au confirmat informaţia, dar nici n-au infirmat-o. Heidi este deja mama a patru copii, respectiv Leni (14), Henry (12), Johan (11) şi Lou (8), din relaţia cu celebrul cântăreț Seal.

Citește și: A trecut cu bine de transplantul de rinichi suferit. Pozele în bikini, cea mai bună dovadă! Cântăreața arată excelent!

Heidi Klum mai are 4 copii

Heidi şi Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel s-au afișat pentru prima dată împreună în public în mai anul trecut, și s-au logodit anul trecut, după Crăciun. Vedeta nu pare deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ei. Ea a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

'Este cea mai dulce, grijulie şi iubitoare persoană. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită în viaţa mea. E absolut minunat. Poate pentru că el e de origine germană şi ne înţelegem într-un mod diferit'.

Citește și: