Celebra cântăreață Michelle Williams, internată într-o clinică de psihiatrie

Celebra cântăreață Michelle Williams, internată într-o clinică de psihiatrie

Michelle Williams, fosta colegă de trupă a lui Beyoncé a lui Kelly Rowland, din trupa Destinys Child, a ajuns într-o clinică de psihiatrie.

Artista a dezvăluit că suferă de foarte mult timp de o depresie severă, care a făcut-o chiar să se gândească și la sinucidere, fapt pentru care a considerat că e timpul să caute ajutor pentru a nu-și face rău singură.

Michelle a dezvăluit totul pe contul ei de Instagram. Ea le-a spus sincer faniilor  cu ce probleme se confruntă și i-a sfătuit pe cei aflați în situația ei să ceară și ei ajutor și să-i urmeze exemplul înainte să fie prea târziu.

Citește și: S-au căsătorit sau nu Lidia Buble cu Răzvan Simion? Cântăreața: 'M-a pus tata să-i arăt mâinile'

Destinys Child a fost cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile

De ani buni, mi-am dedicat timpul îndemnându-i pe cei cu probleme să ceară ajutor la timp, să-şi crească stima de sine şi să fie înconjuraţi de cei pe care îi iubesc pentru starea lor de bine. Recent, am urmat acest sfat pe care l-am dat miilor de oameni din toată lumea şi am cerut ajutor unei echipe grozave de profesionişti din domeniul sănătăţii. Dacă îţi schimbi felul de a gândi, îţi poţi schimba viaţa. Azi stau în faţa voastră fericită, mândră şi sănătoasă, ca cineva care va încerca să fie întotdeauna un exemplu pentru cei care au nevoie', a scris artista.

Trupa Destiny’s Child a vândut 100 de milioane de înregistrări în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formația ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor, iar cele trei artiste ocupau primele locuri în topuri.

Citește și: